Skip to main content

Reviews

”Lara heeft een wonderschone eigen stijl van werken: enthousiast, ruimte gevend, verfrissend, geduldig en integer. Eindelijk een communicatie professional die met een liefdevol hart mij tegemoet treedt, waardoor ik me volkomen op mijn gemak voel en waardoor ik mijn eigen woorden kan vinden over wat mij bezielt in mijn werk/bedrijf. Zij heeft het voor elkaar gekregen om samen met mij een fantastisch communictatieplan te maken, geheel passend bij mij. Ik wil haar heel graag als communicatie professional blijven inzetten voor mijn bedrijf: nog lang niet genoeg van deze mooie samenwerking!!”

Sylvia Burgers
Eigenaar TOL, Teamcoaching, Ontwikkeling & Loopbaanbegeleiding 

Laradeelt_review

”Lara ontwikkelde voor Van Bergen Ondernemerszaken een strategisch communicatie adviesplan. Waarin zij een onderzoek uitvoerde binnen onze organisatie. Dit vertaalde ze naar een sterk advies- en implementatieplan. Ze kijkt zowel naar de interne organisatie als externe organisatie.

Lara profileert Van Bergen Ondernemerszaken online op de manier zoals wij dat wensen. Ze is pro actief, kritisch, snel, adequaat en consequent. Lara levert een grote bijdrage tot de naamsbekendheid en groei van ons Van Bergen Ondernemerszaken. Lara is een aanrader voor een ieder bedrijf dat zich zichtbaar wil maken en duurzaam wil groeien. ”

Jeroen van Bergen
Eigenaar Van Bergen Ondernemerszaken

Laradeelt_reviews

”Lara heeft eerst een uitgebreid communicatierapport gemaakt met allerlei bruikbare tips waar wij mee aan de slag konden. Qua inhoud en stijl zijn wij zeer tevreden. Ze is bekwaam, legt precies de voor en nadelen uit. Vooral tijdens Corona tijdperk is het van groot belang up to date te blijven. Ze is goed geïnformeerd over de content van ons verhaal, werkt erg accuraat en luistert goed naar je wensen. Bij onze samenwerking ligt de nadruk ook op het verbeteren van de vindbaarheid, groeien op de lange termijn en de boodschap online en voor zover is onze missie meer dan geslaagd. Het aantal bezoekers op de site is verdrievoudigd. Tot op heden zijn wij dan ook erg tevreden over de samenwerking met haar.”

Daisy Casimiri 
Eigenaar Cathedral of Thorns – Mon Art – Art Factory 

Laradeelt_review

”Wij hebben Lara leren kennen als een zeer gedreven en bekwaam persoon op haar vakgebied. Zij luistert goed, vraagt, denkt kritisch mee, initieert, corrigeert, geeft advies en oppert nieuwe ideeën. Hierbij houdt ze het doel, de missie van de organisatie goed voor ogen. Lara is iemand waar je op kunt bouwen. Zij heeft zichzelf inmiddels onmisbaar gemaakt binnen onze organisatie. Van harte bevelen wij Lara Janssen aan. Zij is zonder meer een aanwinst voor uw organisatie.”

Ingrid Oostendorp
Eigenaar Kunstmagazijn Nijmegen

Laradeelt_klanten

”We hadden Lara nodig voor een campagne en was onmiddellijk bereid om ons te helpen. Binnen no time schreef ze een PR adviesplan voor een petitiecampagne. Het plan getuigde van een goede analyse van het probleem, een juiste vraagstelling en een advies dat daar naadloos op aansloot. Het was overzichtelijk en realiseerbaar met duidelijke stappen waarbij er optimaal gebruik werd gemaakt van sociale media en een veelvoud aan communicatiekanalen. Wat bovenal opviel was dat Lara zeer betrokken was en iedere dag wel bereikbaar met raad en daad. LOOS kan “LARA deelt” alleen maar aanbevelen en hoopt nog een keer te kunnen samenwerken!”

LOOS Den Haag

Laradeelt_reviews

”Lara heeft passie voor haar vak. Ze weet de juiste info te bundelen en op een frisse en leuke manier online te presenteren, ongeacht branche.

Dat zorgt voor een positieve exposure. Deze ervaring heb ik persoonlijk als mede-eigenaar van Van Bergen Ondernemerszaken én met het bedrijf van mijn echtgenote “IMPREZZ by Leontine”.

Lara deelt, en delen is vermenigvuldigen!”

Maerten Kurdela
Eigenaar Van Bergen Ondernemerszaken & IMPREZZ

Laradeelt_review

”Wij werken erg plezierig samen met Lara en zij levert een waardevolle bijdrage voor onze organisatie. Zij voerde een strategisch onderzoek uit en gaf op basis hiervan een communicatieadvies. Zij voerde onze social media uit, gaf communi­catieadvies, schreef copy, bouwde onze website en werkte aan verbetering van onze vormgeving. Binnen een breed spectrum van communicatie blinkt ze uit in praktische vaardigheden.”

Mark Leferink op Reinink
Eigenaar Revenue Creative 

Laradeelt_review

”Voor Mijn hoveniersbedrijf Van Raaij Tuinen, heeft Lara zorggedragen voor een nieuwe website en  de aanmaak en uitvoer van de social media.

Dit heeft ertoe geleid dat potentiële klanten via internet en social media direct zien wat voor een bedrijf wij zijn, uitstralen en welke kwaliteit wij leveren. Dit geeft een positieve indruk en een duidelijk beeld, en dat resulteert in opdrachten, en tevreden klanten!
Ik kijk uit naar de volgende samen werking met Lara Deelt.”
Stijn van Raaij
Eigenaar Van Raaij Tuinen
Laradeelt_reviews

”Mijn website was hard aan vernieuwing toe en daar was Lara! Wat ben ik blij, dat Lara op mijn pad is gekomen. Lara is creatief, zeer gedreven, dienstverlenend en volledig betrokken bij de opdracht. Daarbij is haar perfectionisme een mooie waarde; hierdoor wordt door haar tot in de puntjes échte kwaliteit geleverd. Lara ziet scherp, waar aandacht nodig is. Kortom; een vakvrouw! Een vrouw, waarmee het prettig is om samen te werken!.”

Thérèse Janssen
Coach Tijd voor Verandering
laradeelt_reviews

”Met Lara is onze online zichtbaarheid gestructureerd op een manier die voor de klant herkenbaar is geworden. Dat is sinds de inzet van Lara echt beter geworden. De herkenbaarheid vertaalt zich in aanvragen van klanten die zien waar wij voor staan en wat wij graag doen. Dat was het doel van onze online zichtbaarheid en zeker geslaagd!

Ik beveel Lara van harte aan omdat zij een absolute meerwaarde geeft met haar dienstverlening.
Daarnaast, en voor mij zeker niet minder belangrijk, vind ik Lara een heel fijn & warm mens die ik het allerbeste gun zowel zakelijk als privé.”

Cor Rutten 
Schilderwerken Geb. Rutten 

”Lara is een enorme aanwinst voor Gesha. Behalve in het maken van een heldere communicatiestrategie, het begeleiden van de communicatie, een van onze dames opgeleid in de uitvoer van social media en onderhoud van de website, is Lara vooral erg professioneel, gedreven en enthousiast. Haar betrokkenheid is oprecht, ze denkt graag mee, maar is ook niet bang om je bepaalde zaken af te raden. Ze luistert goed naar wat we willen. Ze is razend snel in schakelen en pro actief. Voor ons neemt ze een grote zorg uit handen en helpt ze Gesha groeien, zodat wij onze focus op andere belangrijke zaken kunnen leggen.”

Christina van Es Saavedra 
Gesha