Skip to main content

Werk met mij

Starten vanuit een sterke basis is de sleutel naar duurzaam groeien. Inzicht hebben in je onderneming is daarom de eerste stap naar groei. Vanuit dit inzicht, kun je meer focus aanbrengen in je communicatie. Je gaat de juiste boodschap versturen naar de juiste doelgroep.
Het resultaat: nieuwe klanten en de juiste klanten.

Waarom starten vanuit de basis?

First in, then out

Dan kun je groeien op een manier die bij jou past.

Duurzaam groeien

Alleen vanuit een sterke basis kun je de klanten aantrekken die écht bij je passen.

Vanuit welzijn naar groei

Als de basis niet op orde is, weet je niet wat je écht wilt en behoud je geen focus. Vandaar dat het starten bij de basis altijd het allerbelangrijkste is. Vanuit hier weet je wat je wel en niet wilt. En dan kun je op een duurzame manier gaan groeien.

Consistentie en focus

Vanuit een sterke basis en een duidelijke strategie, kun je met vertrouwen, de juiste focus en consistentie jouw boodschap overbrengen bij de doelgroep. Wat resulteert in de juiste klanten naar je toe trekken.

Laradeelt_aanbod
Stap 1

De basis

Samen gaan we terug naar de basis. Wat is jouw missie? Waarom doe je wat je doet?  In een aftrapsessie gaan we samen de missie, visie en kernwaarden van je onderneming herontdekken en verder aanscherpen. Een gehele analyse: Wat doe je het liefst?, Wie zijn jouw droomklanten?, Waar loop je nu tegen aan?, Welke soort klanten heb je?, Hoe verloopt de interne communicatie?, Hoe verloopt de externe communicatie?, Waar ben je tevreden over en wat wil je anders? De gehele basis wordt onder de loep genomen. Eventueel worden er ook (diepte) interviews afgenomen met klanten, gebruikers, medewerkers of andere stakeholders.

First in, then out.  

Stap 2

De strategie

Als de basis staat, gaan we verder met de strategie. Hoe gaan we jouw missie waarmaken? Welke communicatiestrategie gaan we implementeren. We gaan jouw unieke en onderscheidende kracht vertalen naar een passend concept en vervolgens naar een passende strategie. Jouw merk moet helemaal aansluiten bij jou en moet worden overgebracht in een helder verhaal.

Laradeelt_aanbod
Laradeelt_aanbodx
Stap 3

Communicatie adviesplan

We stellen je doelstelling scherp en aan de hand van de strategie maken we een communicatieplan op. Een plan dat past bij jou, zodat jij op een authentieke en persoonlijke manier kunt gaan groeien.  Waarin we adviseren welke kanalen en welke boodschap je het beste kunt gaan inzetten.

Stap 4

De uitvoer/ implementatie

Voor de uitvoer van het communicatieplan zijn er 3 opties:

  • Je kunt het adviesplan zelf gaan uitvoeren en ik kijk en denk met je mee op momenten dat het niet lukt of je vragen hebt.
  • Ik help je met het implementeren van het adviesplan in de organisatie. Ik geef workshops en begeleid de medewerkers die het plan gaan uitvoeren.
  • De gehele uitvoer wil je laten uitvoeren door mij en mijn team.
Plan een vrijblijvende groeisessie
Laradeelt_aanbod