Skip to main content

LOOS is een performers lab. Dit lab gaat over het verkennen van nieuwe technieken van uitvoerende disciplines, waarbij zowel conventionele instrumentatie als state-of-the-art technologie wordt gebruikt. Deze disciplines kunnen zowel afzonderlijk als in onderlinge combinatie en confrontatie worden aangepakt, ook in relatie tot de productie en presentatie. Niet alleen op het buitenniveau (hoe dingen aan het publiek worden gepresenteerd) maar ook op het meer verborgen binnenniveau (de structuur).

Studio LOOS vroeg aan mij een PR adviesplan te schrijven voor een petitiecampagne.

Review LOOS over de samenwerking:
‘Lara kenden we van Curaçao waar ze zich heel gemakkelijk bewoog als communicatie adviseur en bijzonder behulpzaam was. Op een moment dat we haar, terug in Nederland, nodig hadden voor een campagne was Lara er onmiddellijk. Binnen no time schreef ze een PR adviesplan voor een petitiecampagne. Het plan getuigde van een goede analyse van het probleem, een juiste vraagstelling en een advies dat daar naadloos op aansloot. Het was overzichtelijk en realiseerbaar met duidelijke stappen waarbij er optimaal gebruik werd gemaakt van sociale media en een veelvoud aan communicatiekanalen. Wat bovenal opviel was dat Lara zeer betrokken was en iedere dag wel bereikbaar met raad en daad. LOOS kan “LARA deelt” alleen maar aanbevelen en hoopt nog een keer te kunnen samenwerken!”

LOOS Den Haag www.loosdenhaag.com

Lara Janssen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.