Skip to main content

In het digitale tijdperk kan geen één bedrijf er meer omheen; het hebben van een website is een must.  Het gaat bij een website niet alleen om het verkopen van producten, het gaat ook over een stuk service en verwachting van de klant in zijn customer journey.

Lees in dit blog 6 redenen waarom het hebben van een website voor kleine bedrijven een must is.

 

1.  De klant verwacht het
In het digitale tijdperk waarin alles online op te zoeken is en bijna alles ook online gekocht kan worden, is het hebben van een website erg belangrijk. De klant verwacht dat je een website hebt. Het is een centrale plek waar alles te vinden is over jouw bedrijf/merk/product.
Een belangrijk middel dat in verschillende fases van de Customer Journey terugkomt. Het hebben van geen website, zal resulteren in een teleurgestelde klant; een klant die afhaakt en op zoek gaat naar een ander.

2.  Impact op je imago
Naast dat de klant het verwacht, heeft het ook veel impact op je imago; Wat straal je uit?
Met een website heb je jouw imago voor een gedeelte zelf in de hand. Door middel van blogs/ artikelen kun je jouw kennis delen en kan men zien dat je verstand hebt van je product/ dienst.

3.  Een algemeen communicatiemiddel waarop je alles kwijt kan
Er zijn veel verschillende communicatiemiddelen: print, sociale media, folder, flyers, bioscoopreclame, autoreclame, mailing etc.
Een website is een middel waarop je veel kunt communiceren; wat je product/dienst is, waar is het aan te schaffen, kennis delen, reviews, bereikbaarheid etc.

Het is dus een eenmalige investering, maar wel direct een investering waarop je veel kunt communiceren. In sommige andere communicatiemiddelen is het niet mogelijk om dit allemaal te communiceren.

4.  Jouw concurrenten hebben ook websites..
Het kan bijna niet anders dan dat jouw concurrenten ook websites hebben…. Dus jij kunt niet achterblijven. Hebben zij dat niet? Dan is het NU voor jou de kans om je concurrenten voor te zijn.

5.  Online sneller vindbaar
Met het hebben van een website, ben je vindbaar in de zoekresultaten van zoekmachines.
Dus online sneller vindbaar voor je doelgroep.

6.  Hoeft niet duur te zijn
Tegenwoordig hoeft een website helemaal niet meer ingewikkeld of duur te zijn.
Heb jij een kleine onderneming, maar niet zo veel geld? Wij Het Nieuwe Buro en LaraDeelt denken graag mee met de klant. Verbinden, om met elkaar te komen tot een mooi resultaat.

Dus, nog geen website? Maak direct een afspraak!

Lara Janssen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.